STRIPES AND HEELS

SHOW THEM OFF

picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage dsc_6910 dsc_6890 dsc_6880 dsc_6855
Pants HERE / Top HERE

God aften ladies. Måtte lige vise jer, dette fine look jeg havde bestilt hjem fra Chiquelle.com, jeg faldt over de fine bukser, som jeg bare måtte eje! De er så cool og sporty, og så er jeg vild med lynlåseffekten ved benene, så man selv kan styre, om de skal være ekstra chic, og vise mere ben som jeg har gjort – eller om de skal være mere casual. Jeg synes det ser ret fint ud, at lade dem være lidt lynet op, når man styler dem til et par stilletter, da det virkelig gør dem ekstra fine.

Udover bukserne, bestilte jeg også den fineste glittertop hjem, som er en god basic at have i skabet. Den er meget sommerlig i den fine champagnefarve, og så elsker jeg bare kombinationen af strik og glitter, som gør at den hverken er for meget eller for lidt. Hvad synes I? Jeg har forresten overtaget min lejlighed idag!!! Kan stadig ikke forstå det er min!! Glæder mig sådan til at vise jer det hele <3 God weekend, vi skrives imorgen!

2 kommentarer

 • Malene

  Hej søde Caroline,

  Hvor er de smukke på dig. Jeg sidder netop og kigger på samme bukser nu og overvejer hvordan de mon er i størrelsen, er det en 36 du har på? Og er der meget stretch i dem?

  Dbh.

  Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STRIPES AND HEELS