Autumn wants

Shoppers Delight og PALÆO

billetto__1_
Som nogle af Jer ved deltager jeg i det kommende luksus loppemarked d. 2. og 3. November på Store Kannikestræde nr. 19, 1169 København K. Jeg glæder mig rigtig meget, og håber på at se så mange af Jer som muligt. Lokalerne ligger tæt på Rundetårn, og her vil jeg og en række andre bloggeres sælge ud af vores tøj. Dørene åbner kl. 10.30 for de som ikke har en VIP billet og kl. 10.00 for de som har. I denne anledning tænkte jeg at jeg ville udlodde 5 stk. alm. weekendbilletter til 5 af Jer søde piger.

For at deltage skal I gøre følgende:
1. Like shoppers Delight lige her og tilmeld Jer eventet.
2. Herefter del linket til eventet i en status update lige her.
3. Skriv i kommentarfeltet at I har gjort ovenstående, så jeg kan finde en vinder blandt Jer – husk forresten at skriv Jeres email så jeg kan kontakte Jer.

Jeg er helt sikker på det bliver en så god dag, derudover kommer PALÆO, som nogle af Jer måske kender fra enten Tovehallerne eller deres café på Pilestræde – her kan I på dagene købe sund og lækker stenaldermad og friskpresset juice. Det glæder jeg mig allerede til, da PALÆO er én af mine yndlings spisesteder i København – det er bare så lækkert. Forresten har børn under 12 år gratis adgang. God aften <3
Love Caroline

15 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Autumn wants