PINK FAVORITES

SHOP MY CLOTHES

PicMonkey Collage1
Hello ladies! Jeg håber I alle kan holde varmen, hihi, hold op hvor er det bare lummert vejr igen idag, pyha! Dette kan særligt mærkes når man ikke ligger og soler i haven, vil jeg lige tilføje. Jeg har fået sat en masse af mit tøj til salg idag, ryddet ud i skabet og ja, faktisk ordnet en helt masse praktisk! Der er kommet et hav af lækkert tøj ind på min salgsside, hvor I lige nu kan shoppe det hele, til gode priser. I må endelig huske at skrive til mig, hvis I skulle have nogle spørgsmål til tøjet eller andet. Leveringstiden er pt. 1-4 dage, så det er nu I skal slå til, hvis I mangler noget til sommerferien.

I kan også følge med på min Instagramprofil @fashionbycarolinecloset, hvor der vidst er en smule mere at finde lige pt. hvilket blot skyldes, jeg ikke har nået at rykke alt over til min hjemmeside endnu. Find min salgsside lige her, HAPPY SHOPPING og dejlig solskinsdag til jer, søde piger <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PINK FAVORITES