BEACHDRESS WITH CUTOUT

SHOE THE BEAR

P1010078 P1010079 P1010082
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-26 kl. 08.07.55

Godmorgen piger! Jeg har det med at vågne tidligt disse dage, hvor er det så varmt udenfor – jeg elsker dog at få en masse ud af dagen, så disse tidlige morgener er faktisk rigtig dejlige, da jeg når en hel masse og kan nyde det dejlige solskinsvejr. Før min søster rejste til Cannes, faldt jeg over disse fine sko i vores fælles skoskab og var solgt. Jeg har nærmest levet i mine Birkenstock sandaler, så da jeg så disse, der ligner lidt i hvide, vidste jeg, at jeg måtte have dem.

Både min søster og jeg har købt dem i butikken Ottos på Lyngby Hovedgade, men jeg har også fundet dem online, hvor de lige nu stadig er på lager i alle størrelser. De sidder så godt på foden, er behagelige at have på og så synes jeg jo at denne hvide farve er fantastisk her om sommeren, ligesom jeg elsker de mange fine detaljer. Hvad synes I om dem, er de ikke bare fine?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BEACHDRESS WITH CUTOUT