Treat by GOODIEBOX

Shimmer, glitter or both

Skærmbillede 2014-09-26 kl. 10.33.27
Powder Dry Oil ・ Concealer ・Brusegelé


Man kan ikke få nok kropsolier, solskinspudre, lipgloss og fantastiske øjenskygger – det er vi vel alle enige om! Jeg er faldt pladask for disse musthaves fra YVES ROCHER – som bare er så lækre i farverne. Især øjenskyggerne synes jeg er fantastiske og jeg elsker at blande de fine jordfarver sammen, og kombinere dem med nogle lidt mørkere grå farver – som kan give det fineste ‘smokey-eyes’ look, i en mildere og efter min mening langt flottere version.

Imogen regner jeg med at poste, enten en makeup video eller et indlæg – eftersom dette er noget jeg har villet vise Jer meget længe og som I har efterspurgt meget. Jeg kan ikke love noget, men håber på at få det gjort imorgen. Min søster og jeg hygger her hjemme, vi har lavet den lækreste aftensmad, som også bliver postet på bloggen snart – så I må endelig holde Jer opdateret.
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Treat by GOODIEBOX