ON MY MIND & MY WISHLIST

Sheer Knitted Top

IMG_3634 IMG_3718 PicMonkey Collage1knit ASOS skirt BUCH COPENHAGEN shoes GUCCI lacebra GANNI

Denne fine bluse, har jeg efter mit Instagram-post, fået en masse forspørgsler på, hvilket jeg sagtnes kan forstå, da den er SÅ fin! Jeg har altid haft en svaghed for strikbluser, både de store og vamsede af slagsen og de mere fine som denne. Det er altid en sikker vinder! Denne er dog essentiel og bruge om sommeren, da den jo er meget tyndere i strikken og derfor ikke er særlig varm. Jeg har en fin Ganni blonde-bh under og en nederdel fra Buch Copenhagen – mine sandaler er fra Gucci.

Jeg er igang med at rygge op her hjemme, få organiseret mine skabe mv. der er mange ting min søster og jeg skal have ordnet de næste par dage, så det bliver spændende når hun skal flytte til hendes nye lejlighed. Er så glad på hendes vegne og glæder mig helt vildt til at se den. Vi skrives ved senere piger, husk forresten at min salgsside er opdateret, kig forbi lige her.
Skærmbillede 2016-07-25 kl. 14.49.22

2 kommentarer

  • HM

    Undre mig over at dine Gucci er ens?? Det har jeg ikke set før,begge mine par er forskellige .
    Kunne ikke lige beslutte hvilket par 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ON MY MIND & MY WISHLIST