LIGHT IT UP

SHE JUST DON’T CARE

IMG_8884 IMG_8889 IMG_8903IMG_8896
Lace knit, grey ∙ Glitter shorts, black (coming soon)

Godmorgen piger! Jeg håber I alle har haft en dejlig start på weekeden :-) Jeg skal idag for alvor igang med min SRP og det er lidt med blandet følelser, men det er et SÅ spændende emne jeg skal skrive om, hvilket gør det en del lettere, jeg har dog altid haft tendens til at udskyde afleveringer til sidste øjeblik, hvilket denne gang altså ikke går, derfor håber jeg at jeg kan komme godt igang, både med opgaven, men også med læsningen. Er der nogle af jer der også er igang med SRP-skrivning?

Jeg tænkte I op til de kommende julefrokoster, lige skulle se dette fine outfit fra By Gabriella, der netop har udvidet sin webshop, med en butik. Looket her er meget fint, da den enkle blondestrik gør outfittet en smule mere nedtonet, da glimmershortsne er meget i sig selv. Strikken kan også bruges til hverdag, hvor den er så fin at style med et par skindleggins og støvler, ryggen er nemlig virkelig fin.

PHOTOS BY VITA

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LIGHT IT UP