MAXIDRESSES ON MY MIND

Shapeit in the sun, like I do

femøren-2 femøren-22 femøren-23 femøren-34 femøren-43 femøren-44 femøren-48 femøren-51 femøren-58 femøren-63 femøren-76 femøren-85 femøren-88 femøren-92 femøren-97
CLICK TO SHOP
RS20654_WRUP1LJ1E_J0_Y_grande820715_abstract-510x600_5Skærmbillede 2016-03-01 kl. 20.44.06
Heeello ladies! Har glædet mig sådan til at vise jer disse fine Shapeit bukser, som sidder så flot på – ikke? ;-) I like them! Jeg var ude og skyde disse fine billeder med søde Anders igår, i sandaler ja, I så rigtigt – haha det var koldt, men tænkte at mine sandaler ville være ekstra fine til. Jeg elsker sommersko, sandaler og åbne stilletter – derfor glæder jeg mig sådan til at kunne iføre mig disse til sommer, det er så dejligt med åbne sko, samtidig med at jeg synes det er langt lettere at finde sandaler – sammenlignet med den mission det hvert år er, at finde et par pæne vinterstøvler. Mine sandaler er fra Buch Copenhagen og kostede 299kr mener jeg, de holder rigtig godt – jeg har efterhånden ejet mange sandaler derfra og det er de par der holder bedst synes jeg, trods den billige pris.

Min fine tunika er fra Dea Kudibal, lige netop den farve jeg har på, er desværre ikke til at opspore længere, da det er en af min mors tunikaer – forresten er den også købt for et halvt år siden ca, så tror lige denne farve er udgået, men har fundet den nærmest magen til bare i en grå/sort farve, som jeg forresten også godt gad eje – er den ikke smuk? Bukserne fra som sagt fra Shapeit.dk, Wr. Up Denim Skinny Fit, er den model jeg har på. Har længe manglet et par fine jeans og disse sidder så flot! Blazeren er min yndlings fra Day, med navnet Garbardine. Hvad synes I om looket?

PHOTOS BY ANDERS AQQALU ANDERSEN

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MAXIDRESSES ON MY MIND