Veet makes your skin glow

Shades of blue

DSC_6644Hej piger :-) Har haft en virkelig skøn dag idag, har overstået min eksamenen med et 7-tal hvilket er fint, selvom jeg havde forventet lidt højere – men til gengæld har jeg altså sommerferie nu!!! Åh hvor er det bare fedt! Kan mærke den bliver fantastisk, også er det bare fantastisk at være færdig med 1.g – glæder mig allerede til om ét år, hvor jeg kun mangler 1 år – men én til ad gangen, eller én klasse af gangen i denne sammenhæng.. :-) Hvornår har I sommerferie? Efter min eksamenen idag, hentede min søster mig også tog vi til Hellerup shoppede lidt og spiste frokost i Waterfront centret – mhm!

Ellers har jeg idag hygget her hjemme, og slappet riiigtig meget af – det er altså noget andet når man ingen eksamenen har at se frem til, fordi så han man ikke dårlig samvittighed over at mange ikke læser konstant – kender I det? Jeg har en nye fin bluse fra ZARA på idag, skorts fra Americandreams, tørklæde fra Moss Copenhagen, sneakers fra Palladium og mine nye yndlings solbriller fra Ray-Ban – som jeg er helt forelsket i, de er virkelig fede, også er modellen bare klassisk og helt fantastisk. I kan finde solbrillerne online hos Opticzoo her, som er Danmarks billigste leverandører. Jeg har længe gået og drømt om disse solbriller, da jeg er vild med det blåligeskær, til det klassiske guldstel – jeg poster snart flere billeder af dem til Jer.
Love-Caroline-1

 

4 kommentarer

 • Sidsel

  Hej smukkeste Caroline <3
  Du skrev i et indlæg for et pat dage siden at du skal du og rejse med din søster. Hvor skal I hen? Hvad er din sommerferie planer generelt?

  Jeg elsker din blog. Den er så inspirerende. Jeg elsker også dine sunde opskrifter, eller generelt bare alle dine opskrifter for du har passion for at lave sundt mad der er lækkert! Din krop vil jeg også sige er min drømmekrop! :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukkeste Sedsel <3

   Jaa, vi skal til Tyrkiet – skal nok fortælle Jer meget, meget mere – hihi. Mine sommerferie planer er lige nu lidt hemmelige faktisk, men snarest kan jeg afsløre mere. Jeg skal ellers bare hygge mig med veninderne, og nyde det forhåbentligt lækre vejr <3

   Tusind, tusind tak for dine rosende ord om min blog. Det gør mig så glad at du bliver inspireret – virkelig! Hvor er du bare sød <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej..skøn blog.. Må vide hvad mærke ur og armbånd er.. ? Det ser lækkert ud som alt det andet . Knus Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Veet makes your skin glow