MEOTINE LAGERSALG

SHADES OF BLUE

PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage IMG_0108 IMG_0095
Hej piger! Jeg håber I nyder weekenden i fulde drag, det gør jeg i hvertfald. Igår var jeg til åbningsreception hos det tidligere Premium People, som nu har skiftet navn til Social Works. Det var en SÅ hyggelig aften, men en masse inspirerende influenter og personligheder, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende. Idag har den stået på oprydning, selvom jeg faktisk føler mig en smule småsyg – så irriterende, men kan fornemme, er der er mange der er småsyge lige fortiden. Min fantastiske veninde Maria, har idag overtaget sin nye lejlighed, der ligger på samme vej som min. Det er så spænende for hende og jeg glæder mig helt vildt til at se den senere, hvor de alle her været igang med maling og tapetsering – er sikker på det bliver helt vildt fin!

Her har I et outfit, jeg bar i forrige uge. Blusen og nederdelen er fra Butik Notré på Frederiksberg, som jeg besøgte forrige uge. Søde Maja, der er indehaver af butikken, har simpelhen fået så mange lækre varer hjem – I skal helt sikkert tage et smut forbi. Inden længe rykker hun placering og jeg kan afsløre, at hun kommer tættere på Frederiksberg Centeret. Det glæder jeg mig selv til, da det vil være i gåafstand fra metro, centeret og generelt tættere på alting.

Den fine bluse er fra mærket PREPAIR, nederdel fra Neo Noir og mine støvler er fra ASOS – I kan finde links til hele looket nedenfor. Lad mig endelig høre hvad I synes om det – vi skrives senere piger <3

SHOP THE LOOK
Shirt: PREPAIR
Skirt: NEO NOIR
Shoes. ASOS

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MEOTINE LAGERSALG