ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR

SEXY UNDERNEATH

PicMonkey Collage
Helloo ladies! Nu er bloggen så småt ved at falde helt på plads, med alle de nye ændringer – you like? Jeg synes det er rart med forandring, og ikke mindst med mere overskuelighed. Idag skal jeg hygge i lejligheden ordne nogle småting og hygge rundt i mit nattøj til sen eftermiddag – åh det er så hyggeligt synes jeg! Senere i aften skal vi ud og spise, da vi skal fejrer min søde morfars fødselsdag i forrige uge, det bliver rigtig hyggeligt.

Jeg sad igår og savlede over Agent Provocateurs nye undertøjskollektion – er det ikke bare smukt? Jeg ville ønske jeg kunne investerer formuer i undertøj, men jeg må holde budgettet – særligt når vi lige snakker undertøj ;-) Hihi! Jeg har fundet to af mine yndlingsset, som jeg så godt gad eje. Hvad siger I, er det ikke fint? Ønsker I at finde noget mere budgetvenligt, har Agent P. lige nu op til 70% udsalg, find det hele her.

Black string ∙ Black balconette bra ∙ Open-front lacebra

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR