FADED SHIRT

SEPTEMPER WANTIES

Skærmbillede 2016-09-06 kl. 10.20.07
Hej piger! Flere af jer har efterspurgt til flere collager, med nogle af mine ønsker for tiden. Jeg har derfor samlet nogle af mine september-wishes, som jeg sååå godt gad ha’ hængende hjemme i mit klædeskab. Er det ikke nogle fine items? De grågrønne jeans med huller, er så rå og fine og helt perfekte til efteråret. Den hvide silkeskjorte er også lige mig, den højhalset effekt er så lækker og ville være så cool med nogle leggins under og bikerboots til. Skindnederdelen fra Raiine er overdrevet, den MÅ jeg have – det er en sikkert item, som er tidsløst.

De sorte vinterstøvler, minder faktisk til om nogle Isabel Marant jeg havde engang, er det ikke rigtigt? De er så fine og jeg elsker snørreeffekten! Afsluttende har jeg to fine skjorter i sorte, som er en klassisk item – hhv. en fra Malene Birger og en fra Nelly. Håber I kan lide de fine styles <3 Har I nogle ønsker til kommende indlæg?

CLICK TO SHOP
Ripped jeans: BOOZT 350 kr.
Deospray: NELLY 179 kr.
Silk-tunic: NELLY 1.195 kr.
Leather skirt: RAIINE 2.499 kr.
Winter boots: NLY BOOTS 113 kr.
Black high-neck shirt: MALENE BIRGER 1695 kr.
Simple black shirt: NELLY 279 kr.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FADED SHIRT