What I am dreaming of; Valentino Heels

SELLING OUT – BUY THIS ROMANTIC BED

PicMonkey CollageHej igen piger <3 Jeg sælger jo en masse ud lidt fortiden, både tøj og interiør. Jeg har simpelhen samlet så meget tøj, som jeg stadig er helt vild med, men som jeg simpelhen ikke får gået i. Jeg synes det er ærgerligt at det bare skal ligge der og ligge, samtidig med at det fylder utroligt meget og jeg bare gerne vil have det væk nu – især hvis jeg også snart flytter.

En helt anden ting, er altså at jeg nu også overvejer meget at sælge mit fine sengestel fra ILVA i serien ‘Romance’. Jeg har været SÅ glad for det, da det simpelhen er SÅ fint og romantisk. Sagen er bare at jeg nu skal have en dobbeltseng og derfor ikke kan bruge stellet længere. Jeg sælger både sengen, topmadras og stel – men det hele sælges også seperat. Skriv til min mail; caroline.m@rburger.dk for interesse. Målene er forresten 140×160.
Love

 

4 kommentarer

 • Laura

  Hej Caroline.
  Har lige et spørgsmål vedr. noget helt andet, håber det er ok :-)
  Hvornår kommer din ask me? Og vil du lave en video med svarene? Det ville være så hyggeligt at se, jeg får et så godt indtryk af dig når du laver det på den måde og det bliver mere personligt end bare et blogindlæg <3
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad skal du have for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Caroline. Sælger du andet interior end sengen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er sengestellet solgt? Hvor var det købt? Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What I am dreaming of; Valentino Heels