The dress

Secrets

PicMonkey Collage1Godmorgen sødeste læsere :-) Tænkte det var på tide med et mere personligt indlæg, hvor I kan lære mig bedre at kende – men før jeg går i gang, vil jeg lige sige tusind tak til alle Jer som dagligt er er med til at give mig så meget lyst til bloggen, det betyder virkelig meget – jeg synes det er vigtigt, hele tiden at minde sig selv om det, fordi uden Jer, havde jeg aldrig været hvor jeg er nu, og haft samme passion – det er ligeså meget Jer der er med til det. Tusind tak! <3 Tænker at jeg egentlig bare vil skrive en masse facts, også må I endelig spørge – så kan det være jeg vil besvarer Jeres spørgsmål i et video eller indlæg :-)

Jeg har i dette år haft en slags ‘bikiniobsession’, ved ikke hvorfor – men er helt vild bikinier, og har allerede flere bikinier end jeg har dage på Bali, hvor jeg snart rejser hen.

Jeg kommer altid for sent i seng om aftenen, så hvis jeg har aftalt med mig selv, at ligge i sengen kl. 11, ligger jeg der først en time senere.

Jeg har altid lyst til ristet rugbrød med pålægschokolade, ALTID!

Hvis jeg har et problem, ringer jeg altid til min mor – bare lige for at høre hendes mening.

Jeg drømmer om at rejse til Maldiverne, det er noget jeg skal opleve i mit liv.

Én af mine største fremtidsdrømme er at få et job, hvor jeg på den ende eller anden måde selv er med til at ‘skabe’ og kan bidrage til modeverdenen på min helt egen måde.

Jeg tænker meget over tingene, og kan mærke at jeg over en kortere periode, er blevet meget klogere på mig selv og mine holdninger.

Min mor og søster er de klogeste kvinder i mit liv, derfor ved jeg at jeg trygt kan lytte til dem og Deres råd.

En weekend med min søster, hvor vi sover sammen, spiser brunch og hygger, kun os to – er noget af det bedste jeg ved.

Jeg tager kun elevatorer når jeg er sammen med nogle, aldrig alene.

Jeg har dette år fundet ud af, at sommeren og foråret er mine abselut yndlings årstider – jeg kan slet ikke vente til de lange sommeraftenen, dage på stranden, lange løbeturer om aftenen og generelt bare sommertøjet og stemningen.

Jeg elsker at få taget billeder, men ligeså meget som jeg elsker dette, elsker jeg at tage dem – har en lille drøm om at få øget min viden om mit kamera, og generelt teknikker der er nyttige som fotograf.

Min far og jeg har altid, os to, haft en hobby sammen – nemlig biler, elsker at være med ude og prøvekøre dem med ham, det er altid så hyggeligt!

Jeg er virkelig dårlig til matematik, har svært ved at forstå det – derimod er jeg meget skarpere til sproglige fag.

Mit yndlings fag i skolen er afsætning.

Jeg er den største chokoladespiser – spiser det HVER dag! Mhhm!

Jeg drømmer mig hver dag, tilbage til Paris – hvor jeg for 1 år siden var på forlænget weekend, med min søster.

Glæder mig SÅ meget til at jeg om ca 1 år kan begynde på mit kørekort – så skal jeg ud og race på vejene, ej – alting bliver meget lettere når jeg har det synes jeg.

Åh, nu tror jeg ikke jeg kan finde på mere – hihi :-) Skriv endelig spørgsmål, hvis I har nogle. Skriver igen senere <3 Kys!
Love Caroline

 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The dress