CPFW17

SEAGRASS DRESS

picmonkey-image
Hej piger! I må virkelig undskylde, at dette indlæg blev udgivet så sent, men min computer gik simpelhen ned her tidligere, haha! Blev SÅ bange for, at jeg skulle miste alt jeg har liggende på den, men pyha – FONA reddet dagen og fik fikset computeren, selvom det hele handler om, at jeg skal blive bedre til at rydde op i mine faner og få genstartet den noget oftere. Jeg har dog endelig indlægget klar til jer, som idag er denne SÅ fine kjole, jeg fandt hos ASOS forleden. Den er fra mærket Y.A.S der længe, har været et af mine favorit mærker – jeg synes de laver de fineste printede items, og særligt deres kjoler har jeg været glad for. Husker I denne fra i sommers? Den fik jeg så mange komplimenter på!

I kan også få kjolens fine print i en langærmet bluse her, som jeg også er ret vild med – dog tænker jeg, at denne er perfekt til den kommende sommer og forår. C og jeg er lige kommet hjem, efter en dag på eksperimentariet med hans forældre, efterfulgt af en middag på Sliders, som jeg aldrig havde smagt før. Det var så lækkert, og må sige, at det nok er de bedste burgere jeg har smagt hidtil!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CPFW17