∙same old love∙

SAY IT WITH A LAYER CAMI

PicMonkey CollageGodaften piger, fra en meget træt Caroline. Jeg har arbejdet hårdt på diverse sager de seneste dage, pyha. Har haft mange skolefremlæggelser, afleveringsopgaver og lektier i ugens løb og oveni dette har der været en masse ting i forbindelse med flytningen jeg også ville have ordet – så nu hvor jeg endelig smider mig på sofaen, kan jeg mærke det har været en hård en uge, samtidig med at man lige skal vænne sig til at være flyttet ud. Må sige jeg savner mine forældre, faktisk en del mere end jeg havde forventet.

Det skal I nok høre meget mere om snart. Nu ville jeg egentlig bare vise jer denne fantastisk fine kjole, jeg har foresket mig i hos ASOS. Den er fra mærket Free People, som jeg altid har haft stor kærlighed til – synes den er så SMUK, lige mig. Jeg er blevet så forelsket i den, at jeg igennem aftenen har overbevist mig selvom at den er et musthave, når jeg inden længe skal til Dubai med min skønne familie. Synes I ikke også? ;-) Hihi, I kan finde den online lige her. Sov nu dejligt, stay tuned – imorgen kommer der fiiiine outfitbilleder <3 KYS!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙same old love∙