Biggest wishes, am I dreaming?

Say hello to my new ‘Lily’ bag

DSC_0631DSC_0603 Yaaaaaaay! Så blev denne skønheds endelig mig og jeg er intet mindre end lykkelig – synes den er SÅ smuk og jeg kan ikke vente med at introducerer den for min verden, hihi ;-) Den kan se frem til mange byturer og andet hyggeligt! Som I nok ved, har jeg længe gået og savlet over denne Mulberry ‘Lily-bag’ som er en limited edition, der derfor kun er få stk af. En størrelsen taske som denne, har faktisk aldrig rigtig sagt mig noget, tror det primært er designet og farven som fanger mig her. Jeg synes den er super elegant og unik også er størrelsen faktisk rigtig praktisk til by- og caféturer, hvor man bare skal have sin pung, parfume, nøgler mv. med sig.

Jeg glæder mig til at style min lille baby til mit nytårsoutfit imorgen, det bliver SÅ fint og jeg glæder mig til at vise jer det! Har I fundet den perfekte nytårskjole? I kan forresten finde den fine taske online hos Mulberry lige her. Sov dejligt!
Untitled-1

5 kommentarer

 • Camilla

  ELSKER den! <3
  Laver du et blogindlæg med hvad du fik i julegave? syntes det kunne være rigtig fint at se, hvis det selvfølgelig ikke er privat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, er den ikke bare sød! <3 Er helt forelsket!

   Jo, jeg poster snart et indlæg med mine julegaver – det har blot været lidt forsinket her i år :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hvor køber du mulberry taskerne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, hvor du er du altså heldig! Den er jo så lækker:)
  Hvilket Olympus pen, bruger du? E-PL7, E-PL6, E-PL5, E-P5 ? Undskyld jeg stiller så mange spørgsmål mht. til dit kamera. Du har bare de smukkeste billeder på din blog og jeg går netop lige nu og leder efter det perfekte blogger-kamera :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Biggest wishes, am I dreaming?