RUFFLED COTTON SWEATER

SAVED FLORAL DRESSES AND SUMMER ITEMS

picmonkey-collage picmonkey-collage2
Coral bikini HERE / White underwear HERE / Floral long sleeved dress HERE / White floral dress HERE / Dress of blue laces HERE


Hej piger! I skrivende stund, ligger jeg i haven og nyder dagens sidste stråler. Åh hvor har den danske sommer dog været savnet, og hvor er det bare dejligt, med en dag som denne <3 Jeg var ude igår, så en lur har været tiltrængt og nu glæder jeg mig bare til gril-mad hos min forældre senere. Jeg har fundet lidt fine summer items frem fra ASOS, de 3 blomstrede kjoler er jeg alle helt forelsket i. De er fra Missguided, jeg jo synes er de bedste til kjoler for tiden.

Udover dette, har jeg fundet den fineste koralfarvet bikini og et hvidt undertøjssæt <3 Håber I har nydt dagen! Vi skrives senere, kys.

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

RUFFLED COTTON SWEATER