RUFFLED COTTON SWEATER

SAVED FLORAL DRESSES AND SUMMER ITEMS

picmonkey-collage picmonkey-collage2
Coral bikini HERE / White underwear HERE / Floral long sleeved dress HERE / White floral dress HERE / Dress of blue laces HERE


Hej piger! I skrivende stund, ligger jeg i haven og nyder dagens sidste stråler. Åh hvor har den danske sommer dog været savnet, og hvor er det bare dejligt, med en dag som denne <3 Jeg var ude igår, så en lur har været tiltrængt og nu glæder jeg mig bare til gril-mad hos min forældre senere. Jeg har fundet lidt fine summer items frem fra ASOS, de 3 blomstrede kjoler er jeg alle helt forelsket i. De er fra Missguided, jeg jo synes er de bedste til kjoler for tiden.

Udover dette, har jeg fundet den fineste koralfarvet bikini og et hvidt undertøjssæt <3 Håber I har nydt dagen! Vi skrives senere, kys.

4 kommentarer

 • Anonym

  Kan du ikke lave et indlæg med items man kan have over sin bikini til og fra stranden, når man er på ferie? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hej
  Må jeg spørge dig om hvor den bikini du viste på Instagram den anden dag er fra, hvilket mærke ?
  Et billede hvor den lå på dit bord.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RUFFLED COTTON SWEATER