SPRING LOVE

SAVE UP TO 55% on SARENZA

Skærmbillede 2014-02-01 kl. 22.29.12
Hej søde piger. Jeg må simpelhen lige vise Jer nogle lækre tilbud, som findes på SARENZA.dk Jeg er helt forelsket i alle de ovenstående heels og bikserboots – jeg har besluttet at jeg rigtig gerne vil købe ét af de par, som jeg har samlet i collagen, men kan simpelhen ikke beslutte mig for hvilket par, det skal være. Lige nu, er jeg virkelig vild med de to øverste bikerboots, i højre hjørne – derudover er begge par perfekte til foråret, og sommeren med et par shorts – det ser så lækkert og råt ud! Hvilket par er jeres yndlings?

Man kan hos SARENZA, sparer helt op til 55% på de sko jeg har udvalgt – der er altså masser at spare, god shoppelyst!
Love-Caroline1

Høj bikerstøvle med mønster af sten her // Pyton bikerboots her // Pumps med slangeskind her // Brun biker boots med mønster på hælen her // Sølvgrå shiny biker boots her //

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPRING LOVE