THE SUMMER PLAYSUIT

SAVE THE ELEPHANT WITH ME & MARIA NILA

picmonkey-image img_0104img_0109 img_0110
Hej piger! Måske I har hørt eller læst om Maria Nilas SAVE THE ELEPHANT kampagne? Hvis ikke, vil jeg fortælle jer lidt mere om det idag. Maria Nila er nemlig mit fortrukne mærke indenfor hårpleje og de har netop indgået et samarbejde med the perfect world foundation, om  at redde elefanterne. Hvert å, dør 35.000 elefanter, i jagten på elfenben. Hvert 15. minut dør en elefant og gør vi ikke en forskel, kommer elefanterne til at uddø i vores generation – det gør mig bare så ked af at tænke sådan.

Maria Nilas samarbejde er et nonprofit samarbejde, der primært går ud på, at dyrene er vores venner og vi alle skal gøre en forskel, for at redde dem og gøre verden til et bedre sted for os alle, også dyrene! Jeg har været så heldig, at have fået en personlig rabatkode, som giver jer 30% på jeres køb hos www.marianila.com. Hvert køb, med min rabatkode, går til The Perfect World Foundation og deres arbejde for at redde de mange søde elefanter.

Jeg håber I vil være med til at støtte dette formål og med til at gøre en forskel, som skal ske nu. I kan læse meget mere om dette arbejde mod elfenbensjagten på www.theperfectworldfoundation.org – ha’ en dejlig dag piger – forresten er Jeres rabatkode til Maria Nila: caroline3.

ikke sponsoreret – #Ichoosefriendly #marianila 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE SUMMER PLAYSUIT