Bye bra

SAVE MORE THAN 50% ON REDKEN

Skærmbillede 2014-12-22 kl. 15.18.07Må altså lige tippe Jer om Coolshop og deres vilde tilbud på bl.a. Redken hårprodukter. Lækre hårprodukter er som regel kendetegnet ved dyre priser – Redken har aldrig været i den helt pebret ende, men alligevel er det noget at betale, hvis man gerne vil have en hel serie hårprodukter, fra samme mærke. Siden min mor introducerede mig for Redken i sin tid, er jeg blevet hooked på deres lækre og SÅ effektive produkter – særligt er jeg vild med deres serie All Soft og Diamond Oil.

Lige nu bruger jeg serien All Soft, som nærer og fugter håret, hvilket tydeligt kan mærkes. Redkens All Soft Supple Touch er et musthaves for mit hår – jeg sprayer den blødgørende og nærende spray i mit hår, hver gang jeg har været i bad. Den fremmer mine krøller, gør håret silkeblødt og glansfuldt. Coolshop har sat priserne på Redkens produkter heelt i bund – I kan i de fleste tilfælde spare meget mere end 50%. Se alle produkterne fra Redken.
Untitled-1

2 kommentarer

 • A

  Hvad bruger du af hårkur og hårolie?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bruger lige nu ingen hårkur, men har bestilt Redkens ‘All Soft’ hårkur hjem. Min nuværende hårolie er fra Biosilk <3 Den er så god!

   Knus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bye bra