BASIC NEEDS

SAVE 70% ON MY FAVORITE ITEMS

picmonkey-imagepicmonkey-image2
Hej piger! Åh altså – se nu lige der, hvor meget I kan spare, på disse lækre styles fra NELLY! Det er jo næsten dumt, ikke at købe det hjem, er det ikke rigtigt? Hihi! Jeg har fundet mine yndlings items, samt lidt til efteråret, vinterferien (hvis den altså går syd på) samt til kjolesamlingen. Den hvide sommerkjole, er meget yndig og jeg ville nok gemme den til en ferie sydpå – men til den danske sommer, er den jo også helt perfekt! Jeg tror nu også man vil kunne styles den, som et lidt finere hverdagslook, med et par støvler, strømpebukser og en blazer eller frakke. Den hvide langærmet, er bare super cool og rå, perfekt til et par jeans!

Den mønstrede kjole, kunne jeg straks se mig selv i, da jeg så den på udsalg. Jeg synes den er sååå yndig og mønsteret er virkelig fint. Jeg kan ikke få nok af sådanne kjoler, jeg har det med at mixe dem meget ift. anvendelsen af dem, nogle af de kjoler jeg går i byen i, kan jeg også finde på at tage på når jeg skal til stranden sydpå – så køber man de rigtige styles, er mulighederne jo nærmest uendelige. Den stropløse kjole minder mig lidt om det anerkendte missoni-mønster – er det ikke rigtigt? Den ser laangt dyrere ud, end de sølle 99 kroner den nu engang koster – fin er den altså. Afsluttende har jeg en basic sort bikini, det kan vi alle bruge og en fin strikbluse, der er lige mig – den er lækker ikke? Sov nu dejligt piger, vi skrives imorgen <3
skaermbillede-2016-10-08-kl-21-05-15
017325-0029_5917560-0092_5-1542639-9738_5160060-0011_5542588-0013_5248331-0014_5

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BASIC NEEDS