TINY TANLINES

SAVE 20%

skaermbillede-2017-05-21-kl-17-43-22Ganni lamb jacket HERE / Denimjacket HERE / Leatherjacket HERE / White Nike sneakers HERE / Nike woven sneakers HERE / Nike air max HERE


Hej piger! Jeg så lige, at Boozt idag, giver 20% på alt overtøj. Jeg har længe kigget på den sorte skindjakke fra Stand og nu hvor den var sat ned, måtte det altså være tænkte jeg. Jeg glæder mig helt vildt til at modtage den allerede og glæder mig til at vise jer den. Udover den cool skindjakke, faldt jeg over en denimjakke jeg er ret vild med og så et lidt (læs: meget) dyrere køb fra Ganni – nemlig den SÅ smukke jakke af lam. Men skulle man stå og ville investere i sådan en dyr sag, så er 20% lige pludselig meget at spare.

Det eneste der gør sig gældende ift. rabatkoden, er at købet skal være på mere end 799 kr. Koden er iøvrigt SAVE20. Til de fine jakker, måtte I da lige få et par sneakers med ovenikøbet – de er alle fra Nakd – jeg er så i tvivl om hvilke jeg skal vælge, er ikke normalt en sneakers-pige, men synes jeg mangler et par. Har I nogle idéer og hvilke er jeres favorit?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TINY TANLINES