SPORTY TEE

SAVE 20% OFF THIS FULL LOOK

picmonkey-collage1 picmonkey-collage3 picmonkey-collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans HERE White shirt HERE Sneakers HERE Green jacket HERE  Grey Scarf HERE


Hej piger! Happy pre-black-friday!! Glæder I jer og skal I ud og shoppe amok? ASOS har snydt os alle lidt idag og holder i anledning af dagen idag, 20% på alt, med koden GOGOGO – vildt ikke? Det er altså NU I skal shoppe de items I har kigget efter længe, eller dem I kan se er ved at være udsolgt i størrelserne, det går nemlig altid så stærkt med de populære str som small og medium, samt 37-38-39 i sko – så der skal man altså slå til rigtigt hurtigt siger min erfaring. Jeg har i anledningen af denne dag, iført mig ASOS fra top til tå, egentlig ikke hver dag det sker, mikser ofte ret meget – men det er jeg idag og jeg synes looket er SÅ cool. Jeg hentede faktisk hele dette outfit, på mit posthus igår og er så glad for alle tingene.

Den grønne trenchcoat er bare virkelig fin og feminin – endda også ret cool og så elsker jeg bare den fine silkestribe, der er langs ærmerne. Mine jeans, er meget basic med huller i knæene og passer til alt, afsluttende har jeg sammensat den grønne jakke, med en hvidmeleret langærmet, som er et musthave – den er så fin og virkelig lækker blød at have på. Mine sneakers er også brand new – jeg er ikke den store sneakers pige, med mindre vi taler om mine Chanel selvfølgelig, hihi ;-) Jeg faldt dog over disse fra ADIDAS, som jeg ret godt kan lide. Hvad synes I om looket? God aften piger og koden gælder forresten til 29/11 – men husk at det hele ryger hurtigt <3

sponsoreret af ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPORTY TEE