PALMY SUNDAY

SAVE 20% OFF SPRING ITEMS

picmonkey-collagepicmonkey-collage2picmonkey-collage3picmonkey-collage4picmonkey-collage5picmonkey-collage7picmonkey-collage8
1/ Lovestories bikini HERE 2/ White shirt HERE 3/ Longline hoodie HERE 4/ White shirt HERE 5/ French stripes shirt HERE 6/ White shirt HERE 7/ Denim jacket HERE 8/ Pyjama shirt HERE 9/ Hiker boots HERE 10/ Black boots HERE 11/ Twist front bodycon dress HERE 12/ Rib tunic in black HERE 13/ Crew jumper HERE 14/ Rib tunic HERE
_______________________________
Godmorgen piger! Jeg er ked af, at jeg ikke fik vist jer disse items igår, nu hvor NELLY, frem til tirsdag holder 20% på stort set alt! Jeg har fundet mine favoritter, som i denne omgang, faktisk alle er fra Topshop, hihi. Jeg fik forleden et Topshop-addict! Jeg må faktisk ærligt indrømme, at det kan tælles på en hånd, hvor mange Topshop items jeg har haft igennem hele mit liv. Jeg har aldrig rigtig brugt tid på at kigge i Topshops’ butikker og har derfor også ‘glemt’ dem lidt online, men forleden stødt jeg på siden, kan ikke huske hvordan og endte med at finde SÅ mange fine ting! Jeg måtte endda bestille noget af dem hjem og jeg glæder mig så meget til det kommer!

Nu hvor Nelly holdte 20% t.o.m imorgen, tænkte jeg, at jeg først og fremmest måtte se Deres Topshop udvalg, som jo er så fint. Jeg synes virkelig de har lavet nogle lækre items, men måtte også lige, tilføje den fine Lovestories bikini, som jeg også er ret vild med. Shopper I tit i Topshop, eller hvordan har I det med det brand? Jeg har selv, været meget større tilhænger af H&M, men måske det vender lidt for en tid nu ;-) Vi skrives ved snart piger, happy shopping! Husk blot at anvend koden SPRING20.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PALMY SUNDAY