The grey tee

SAVE 20% OFF MY ELLOS WISHES

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Lamp HERE / Lamp in a box HERE / Carpet HERE / Bedlinen HERE and HERE


Godaften piger! Jeg ville blot lige tippe jer om, inden jeg smutter i seng efter en lang dag, at ELLOS idag t.o.m d. 12/2, giver 20% på alle boligartikler og møbler. Jeg elsker selv at, shoppe hos ELLOS, da de har så et bredt udvalg af fine sengeartikler, møbler, billeder og de fineste lamper! Jeg har lyst til at shoppe-amok, men tænker det er smartest at vente til jeg er flyttet ind i min nye lejlighed her d. 1 marts, så jeg ved hvad jeg har at gøre godt med, ift plads og farvekoordinering – tror i ikke? Jeg skal i hvertfald have fundet et nyt gulvtæppe, men jeg er i tvivl om hvilken farve, størrelse og om der skal være mønster på, hmm! Der er mange valg der skal træffes ;-)

Jeg har fundet mine favoritter frem til jer, som bl.a. omfatter min nuværende drømmelampe, dog er jeg mest hooked på den metal sølvfarve, som jeg er så forelsket i! Udover det, skal jeg have fundet noget fint hør-sengetøj, tænker all-white i min nye seng – det bliver så god! Jeg glæder mig til at vise jer det hele <3 Koden I skal bruge, for at få rabat er 355711. Enjoy your shopping!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The grey tee