GRAN & WULFF COSINESS

SAVE 20% OFF EVERYTHING ∙ HALOWEEN TREAT

3picmonkey-collage

Dress w/ deep cutouts // white shirt

picmonkey-collage1

Black laceshirt // lace body // grey coat 

picmonkey-collage

Nude bodysuit // beige tunique // look-a-like leatherjacket 

Hej piger! Hvis I ikke allerede har set det, så har ASOS valgt at indføre et lille Halloween Treat, til alle Jer og jeg selv. I kan nemlig spare hele 20% på ALT hos ASOS idag!! Oh my! Det så farligt, hvis man har gået og sukket efter en masse af Deres lækre items, er det ikke rigtigt? Jeg er stor forbruger af deres feature, saved items, hvor man kan gemme sine favoritter løbende. Jeg har altid en laang liste, men det giver mig overblik over mine yndlings ting og når sådanne tilbud så pludselig dukker op, kan jeg nemt fylde kurven op med godter, hurtigere end nogen vil tro ;-) Haha! Her har I mine nuværende gemte items, som jeg SÅÅ godt gad have hjem omgående, har allerede lavet en ordre denne uge, så tænker jeg lige må modtage den først – hihi. Happy shopping og Happy Halloween piger <3

Koden I skal bruge ved checkout er MAJOR20!

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GRAN & WULFF COSINESS