3. Advent, Caseable iPhonecover

SAVE 20% of everything; christmas treat

Skærmbillede 2014-12-14 kl. 20.42.43
Sweatset: Oysho ∙ White top w/ details: Lispy by Michelle Keegan ∙ Black dress: Lispy by Michelle Keegan ∙ Playsuit: ASOS ∙ Lace underwear: ASOS ∙ White dress: AQ/AQ


Godaften ladies :-) Eftersom vi vel alle er i fuld sving, med at få handlet de sidste julegaver ind (og for mit vedkomne de første…), samtidig med at vi alle skal have fundet den perfekt nytårskjole, tænkte jeg at en rabatkode til ASOS ikke ville skade? Som altid har jeg fundet EN MASSE lækkert fra ASOS, er faktisk noget til det punkt, hvor jeg har oprettet en bogmærkemappe, hvor jeg kan smide links ind til de mange lækre items jeg ønsker mig ;-) hihi!

Jeg er vild med det hele og hvis kunne, havde jeg købt det hele! Har I fundet alle jeres gaver endnu? Jeg har det vildeste jule-stress! En lille tilføjelse; koden gælder til mandag morgen, og er som sagt DECEMBER20 
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

3. Advent, Caseable iPhonecover