Mango dress

SAVE 15% – Asos.com

PicMonkey CollageGod aften sødeste piger :-) Ja, overskriften siger lidt sig selv – måtte bare fortælle Jer at ASOS fra imorgen d. 25/11 til og med d. 27/11 kl. 24.00 tilbyder Jer 15% på alle deres i forvejen ikke nedsætte varer. Jeg har allerede udvalgt nogle forskellige items, som jeg bare må eje. Bh’en er SÅ smuk og perfekt under alt mit lyse tøj, kjolen synes jeg er virkelig rå også synes jeg farvekombinationen er så unik og speciel – jeg kunne rigtig godt tænkte mig at have den med til Bali faktisk. Bikinien er to die for, den er så så så fin! Farven og mønstret, lige mig! Jeg har allerede nu besluttet af den skal med mig til Bali også ;-) Hvad synes I om de udvalgte items?

Hvis I gerne vil benytte jer af dette tilbud Asos giver, så skal i bruge følgende rabatkode: ASOSCHRISTMAS13 som i skal skrive ved betalingssiden, hvorefter de 15% bliver fratrukket. Koden kan kun bruges på køb under 5.000 DKK, så I kan shoppe rigtig meget – én sidste ting jeg lige vil nævne for jer, er at orden kun kan sende til Danmark. I løbet af de næste 3 dage, hvor I har muglighed for at få 15% vil jeg poste mine ønsker, eventuelle julegaveidéer osv. Derudover kommer der imorgen eller tirsdag billeder fra mine forældres soveværelse, det er blevet så fint. Er der forresten noget I ønsker Jer rigtig meget fra Asos? Sov fantastisk! <3
Love Caroline

Lys blonde bh her // Rå kjole her // Bikini her // <3

 

2 kommentarer

 • Anna

  Hej smukke!
  Super fedt med rabat, altid dejligt at få rabat på kjoler! <3
  Hvilken farve maling har du på dine vægge, inde på dit soveværelse. Den minder lidt om en lyslilla, men kender du farvens navn præcis?

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke selv :) Ja ikke, min maling på mit værelse er nemlig sådan en taupe med et lilla strejf – så fin, ønsker du farvenkoden kan du sende mig en mail :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mango dress