GOT MY LATTE

SATURDAY WISHLIST

skaermbillede-2018-02-03-kl-08-39-12
Balenciaga cap HERE / Balenciaga denimjacket HERE / Gucci Dionysus HERE / Giavito Rossi heels HERE / Tagged by Bex jumpsuit HERE
skaermbillede-2018-02-03-kl-08-47-35
Grey Stone Island hoodie HERE / Yellow Valentino bag HER / Tagged by Bex pants HERE / Sneakers HERE
skaermbillede-2018-02-03-kl-08-44-29
Gianvito Rossi heels HERE / White trackpans HERE / White Designers Remix top HERE / Black ruffle top HERE / McQueen sneakers HERE / Gucci Dionysus HERE


Godmorgen piger. Jeg er stadig i sengen og har valgt at tage morgenkaffen her idag, nu hvor det trods alt er lørdag. Jeg skal her til morgen have sendt en masse pakker afsted, da NINÈ Copenhagen holder fødselsdagsweekend og der derfor har været en masse ordre. Senere idag, skal jeg til min veninde Camilla’s fødselsdag, hvilket bliver SÅ hyggeligt – det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Det eneste jeg skal have styr på inden da, er hvilket outfit jeg mon skal iføre mig i aften – den sædvanlige tøjkrise ;-)

Jeg har fundet nogle af mine favorit styles pt og ting som står højt på min ønskeliste. Jeg har lavet 3 forskellige looks, alle forskellige i stilarter og farvekombinationer – men virkelig cool på hver deres måde synes jeg. Jeg er særligt vild med de fine Gianvito Rossi stilletter, er dog sådan i tvivl, hvilket variant og farve, jeg måske en dag skal investere i. Hvad synes I? Vi skrives ved senere.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GOT MY LATTE