In my shopping bag

Saturday is so good

PicMonkey Collage
Hej piger <3 Har været hjemme og hygge om min mor også har jeg været en smut forbi butikken Notré, som I får meget mere at vide om imorgen. (very exiting news) Udover dette har jeg det lækreste outfit til byen og hverdag klar til Jer, som jeg glææder mig til at vise Jer! Har haft en dejlig dag, dog er jeg først nu her til aften, kommet helt på toppen efter min torsdagsbytyr – den ramte mig altså rigtig hårdt!

På det seneste har jeg taget mig selv i at tænke for meget over alting, spekulerer over unødvendige ting, som blot stresser mig og til tider gør at jeg bekymrer mig om ting, der er fuldstændig unødvendige! Jeg kan irriterer mig så meget over det, men man kan ikke bare sig ‘stop!’ hvilket er virkelig træls – det kræver at man virkelig beslutter sig for ikke at gøre det, og at man tager sig selv i det hver gang. Jeg har lavet en deal med mig selv om, at jeg virkelig skal blive bedre til at lukke af for tankerne, for at give mig selv ro. Jeg tror på at det giver mere livskvalitet, hvis man lever i nu’et og nyder hvor vi er, med dem vi er sammen med – fordi hvorfor bekymrer os om imorgen, når det først er imorgen?

Kender i følelsen? Nu vil jeg glæde mig til en tid, hvor jeg selv skal sørge for ikke at stresse og tænke sig meget – og det tror jeg er lige hvad jeg har brug for. Imorgen flytter jeg hjem til min søster, og bliver faktisk nødt til at pakke en kæmpe kuffert, så føler nærmest jeg flytter sådan ‘rigtigt’ ud, hihi! Men jeg tror det bliver rart at få et afbræk fra hverdagen og have lidt alenetid, hvor det kun er mig. Sov fantastisk når I når dertil, og nyd jeres weekend – vi skrives imorgen <3
Love-Caroline

2 kommentarer

 • Kære smukke Caroline. :)
  Jeg kender det alt for godt det med at tænker ALLLLT for meget over livets mindste ting, som måske ikke burde fylde så meget. Du står slet ikke alene med den ting. Jeg gør det samme, og har selv gjort det meget længe! Jeg ved ikke selv hvad jeg skal gøre ved det. Man bliver så nemt sårbar når man tænker over så små ‘ubetydelige ting’, som måske alligevel ikke så ubetydelige. Der er en grund til vi tænker over dem. Måske synes folk omkring dig det er helt åndssvagt det du går og spekulere og stresser over, men på den anden side, så er der måske en årsag til det, og du skal finde en løsning på at løse dine tanker :) Man burde nye nuet som du selv siger, men det er ikke altid nemt, og måske er det netop fordi vi stresser som vi gør.

  Hvordan har du det når du er ude og rejse? Spekulere du så på samme måde, eller er du god til at nyde din ferie og lukke af for de ‘negative/stressende tanker’ ? :O)

  Håber du får det bedre i dit hoved meget snart, og så glæder jeg mig til at læse om dit korte flytte’episode på Islands brygge :)

  Knus fra Natascha :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære smukke Natascha <3

   Hvor er du altså bare sød, dejligt du har det på samme måde – så ved man, at man ikke er alene. Det er så vigtigt at komme ud med sine tanker nogen gange, og få lidt ro på – så man ikke overtænker og bruger for meget tid, samt stresser over det.

   Jeg har det normalt rigtig godt når jeg er ude og rejse, dog på bekostning af at jeg har ordnet alle de ting, som jeg går og stresser over normalt. Men normalt er det rigtig dejligt at komme væk fra vandte omgivelser og være lidt 'tvunget' til at slappe af – så ferie kan jeg altid bruge, men det kan vi vel altid :-)

   Hihi, ha' en dejlig dag <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

In my shopping bag