RATION

SATURDAY AND FLOWER

picmonkey-collage picmonkey-collage3 picmonkey-collage1
Kjole fra Saint Tropez HER / Hoodie fra Romwe HER


God aften piger! Selvom sommeren er lige ved at være ovre, synes jeg stadig at jeg måtte eje, ja nok det mest sommerlige, jeg kan finde i min gaderobe pt (undtagen mine bikinier selvfølgelig!) typisk mig, men så kan jeg glæde mig endnu mere, til at iføre mig den, på en varm ferie og selvfølgelig til foråret eller hvilken anden anledning, der mon vil byde sig <3 Jeg faldt for dens fine snit og detaljer, den er bare så meget mig og jeg elsker maxi kjoler som denne, der ud over at se så fine ud på, også er vildt behagelige. Hvad synes I om den? Nyd Jeres aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RATION