BEACH ROWS AND THE FRENCH RIVIERA

SATURDAY 08.09.18

Verge Girl dress HERE


Hej piger. Jeg har brugt det meste af dagen idag, på at komme mig ovenpå aftenens strabadser. Vi havde den hyggeligste aften igår, som startede på Boathouse, hvor pigerne og jeg spiste en god middag og drinks.

Måske nogle af jer, har undret jer over den lidt stille tid, der har været her på bloggen? Om ikke andet, har jeg gået og arbejdet på nogle nye projekter, der kommer til at ændre og præge mit ellers meget ensformige univers her. Jeg glæder mig helt vildt, til at fortælle jer mere.

I må dog være lidt tålmodige endnu, der er lige nogle sidste ting, der skal på plads inden da. Imorgen har jeg til gengæld noget andet spændende at dele, så følg med der <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BEACH ROWS AND THE FRENCH RIVIERA