GOLDEN YELLOW

SATISFIED

picmonkey-collagepicmonkey-collage2dsc_4339dsc_4342
Full look from Rosted Raw

God aften piger <3 Jeg er først lige blevet færdig med det sidste læstestof til imorgen, hvor jeg har sidste studiedag inden weekend – ååh jeg glæder mig. Jeg er derfor på vej i seng inden længe, men tænkte, at jeg lige måtte vise og fortælle jer lidt, om mit nye fine ur fra Boom Watches, som jeg selv har designet igennem deres webside. Man kan lige her fuldstændig selv designe og style sit ur, som man nu synes. Jeg elsker muligheden for at personliggøre ting og jeg har virkelig været glad over det færdige resultat af dette fine ur. Jeg valgte at gå ud fra et simpelt, men sofistikeret og klassisk look.

Jeg går nærmest kun med sølv smykker, men synes alligevel at de rosa-guld detaljer i skiven, gjorde uret ekstra fint og anderledes. Udover dette, valgte jeg en lidt større skive, da jeg godt kan lide at uret er fremtrædent – hvad synes I om det? Er det ikke bare fint?

Hvad jeg har set mest frem til er, at I har muligheden for at vinde Jeres helt eget ur, som I selv kan designe, på samme vis som jeg gjorde. Alt I skal gøre for at deltage, kan I se mere om på min Instagram imorgen eftermiddag, stay updated!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GOLDEN YELLOW