MY L.A PLAN & FAVOURITE PLACES

SAMOA ∙ SIXTY DAYS

PicMonkey Collage
P8220224Godmorgen piger! Jeg håber I alle har sovet dejligt og har nydt jeres weekend indtil videre – det har jeg. Har brugt den meste hjemme, til en fødselsdag og lidt hygge med min smukke Amalie igår – det var lige hvad jeg trængte til. Idag kommer min søster her hjem og så skal vi have lækker sommermad i haven, glæder mig så meget – jeg er begyndt at værdsætte familieaftenener på de lune sommeraftenener mere end førhen, måske fordi jeg snart skal flytte? Det sætter om ikke andet tingene lidt i perspektiv, men åh hvor jeg glæder mig til oktober, hvor min søster og jeg flytter!

Nu skal vi tale om noget helt andet, nemlig mine fine krøller, jeg selv var ret så begejstret for. Jeg har været så heldig, at få lov at prøve HH SIMONSENS’ deep-waver (ROD VS5) som er helt igennem fantastisk. Jeg har selv at naturlig, en smule krøller i mit hår – disse kan fremmes på forskellige måder ved brug af produkter, føntørrer mv. Dette krøllejern er dog det bedste jeg nogensinde har prøvet. Det tog max 10 min at krølle hele mit hår også er det dejlig nemt – jeg tænker, at for at gøre det lettere for jer, så vil jeg lave en video-tutorial, hvor jeg viser hvilke produkter jeg bruger før og efter, samt hele teknikken omkring det – hvad siger I til det? Måske kan jeg allerede have den oppe senere på bloggen! Kan I ikke vente, så kan I finde krøllejernet online hos Ezzence lige herhvor der lige nu er 100 kroners rabat – yay!

Jeg er i hvertfald så vild med krøllerne – de er rigtig beachy og naturlige.Min fine top er forresten fra Sixty Days og er lige nu sat ned hos den svenske side Zebra fra 1599,- til 480 kr. I kan sagtnes få sendt den til Danmark, I skal blot skrive i feltet for øvrige kommentarer; skal sendes til Danmark og Fashion By Caroline – så bliver der ingen problemer. Er den ikke også smuk? Synes den er så romantisk og feminin (find den online her.). Vi skrives ved senere <3

 

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY L.A PLAN & FAVOURITE PLACES