LOUNGEWEAR & JUMPSUITS

SALGSEVENT I MIN LEJLIGHED?

PicMonkey Collage
Goodevening laaadies! First of all, vil jeg lige minde Jer alle om, at jeg har opdateret min Tictail profil, med en masse nyt tøj jeg sælger. Herefter, vil jeg høre om Jeres mening. Jeg har nemlig gået og overvejet, om jeg skulle holde et salgsevent for Jer, mine kære, søde og fantatiske læsere, hvor I kan komme forbi min lejlighed og se alt det tøj jeg har til salg, prøve det, hvis der er behov for det og ja, have mulighed for at købe lækre items til gode priser samt at se det hele i virkeligheden – det gør ofte en forskel synes jeg.

Egentlig tænkte jeg at det kunne være en rigtig god idé og jeg elsker jo også at møde Jer, så det ville også være super hyggeligt! Kunne det have interesse? Hvis ja, let me know! I kan indtil da, se det nuværende udvalg af det jeg sælger, lige her. Sov dejligt <3

1 kommentar

  • Johanne

    Det kunne være mega fedt!
    Men jeg håber, at du holder det i november først, da jeg er ude og rejse indtil da og meget gerne vil med. Jeg kan huske, at du før har gjort noget lign. i dine forældres hus, men jeg har aldrig haft mulighed for at komme :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

LOUNGEWEAR & JUMPSUITS