RED

S.O.S Skinsaver

dsc_7599 11 dsc_7351
Hej piger! Jeg tænkte, at det var på tide med en opdateret beauty-rutine og eftersom at jeg i vinterhalvåret, bliver nødt til at pleje huden ekstra meget – ligesom som mange andre – så tænkte jeg, at tiden var perfekt til en opdateret beauty-rutine. Jeg har de seneste måneder, ja faktisk siden jeg startede behandling hos dygtige Maj, der er kosmetolog hos The Beauty Lounge, brugt pHformula produkter. Det er de mest effektive produkter jeg har prøvet og jeg kan se og mærke en så stor forskel på min hud, efter jeg begyndte at bruge disse.

Selv har jeg tendens til at få uren hud, ligesom den let bliver tør – så alt i alt, føler jeg min hud er sart, på den måde, at den kræver meget behandling og kræver den rigtige behandling. Maj skræddersyer altid hendes behandlinger, til min hud på det daværende tidspunkt. Så indimellem har den brug for meget fugt, mens den andre gange, skal renses i dybden med nogle frugtsyrebehandlinger.

Nu hvor det er blevet så koldt udenfor og vi går en endnu koldere tid i møde, anbefalede Maj mig, at anvende pH’s S.O.S rescue oil. Oilen er meget drøj i brug og er virkelig min skin-saver her i vinterhalvåret. Den øger hudens collagenproduktion, som for huden til at fremstå ung og sund. Udover dette, tilføjer den huden en ekstra barrierer, som netop er den, der hjælper med at beskytte mod vind og vejr – sidst men ikke mindst, mindsker den fine linjer og rynker og kan bruges af alle hudtyper, også de særligt sensitive og tørre, som den er meget egnet til.

I kan læse meget mere om pHs produkter online her og ellers kan I altid tage forbi Maj i salonen, så hun kan guide jer til den bedste pleje for jeres hud. Jeg skal forbi senere idag, til en frugtsyre behandling og jeg glæder mig allerede. I kan booke tid hos Maj her. <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RED