Helen Lucca

RUFFLED COTTON SWEATER

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Ruffled sweater HERE


Hej piger <3 Jeg sidder og nyder et glas vino hjemme på altanen, inden jeg skal ud og have drinks med en veninde senere. Jeg var forbi Hornbæk med min mor idag, hvor der jo vrimlede med mennesker, var fantastisk stemning og skøønt vejr! Jeg tænkte at I lige skulle se lidt billeder derfra, samtidig med at det var perfekt anledning, til at vise jer min nye strik fra Mango, som jeg allerede er så glad for! Jeg fandt den hos Boozt og måtte bare klikke den hjem, der står på alle størrelser, at der er få tilbage, så jeg tror man skal være hurtig.

Hvad synes I om den, er den ikke fin? Udover det tip, holder Nelly idag 20%, hvis man shopper for mere end 1500 kr. og ellers 15% og 10% alt afhængig af det samlede beløb. Så skal I have fat I nogle af de nye styles, bikinier eller andet, så er det idag I skal slå til. Jeg delte mine favoritter igår, find dem her <3 Rigtig god aften!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Helen Lucca