Ratchet Commandments

RUBBERBOOTS & FUR TIME

PB120301 PB120314 PB120229 PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
444143-0989_5Skærmbillede 2015-10-30 kl. 22.18.58350890-6469_5
Godaften skønne piger! Åh hvor har min computer bare drillet mig idag, valgte at rydde lidt op i mine mange mapper, faner mm. og dette endte ud i at min computer led overlast og jeg måtte få hjælp til at få den op at køre igen. Den er ligeledes blevet opdateret idag, hvilket oftest bliver udskudt, da jeg ALTID har programmer, særlig safari kørende, men en masse faner jeg ikke vil lukke ned. Haha, åh hvor har min far fået skæld ud mange gange, når han er kommet til at lukke alt ned.

Nok om min computerballade, har fikset nogle outfitbilleder til jer og de er langt om længe online. Har siddet over 1,5 time nu, for at prøve at få det til at fungerer. Puha! Jeg har en afslappet skjorte på, som jeg fandt i Dubai til ingen penge. Den er super behagelig at have på og sidder godt. Herover har jeg min yndlings pelsvest fra Heartmade og mine uundværlige gummistøvler fra NIBU. Alt i alt et super fint, efterårs-minded outfit. Nu vil jeg få lavet mine psykologi lektier færdige. Sov rigtig dejligt – vi skrives snart igen.

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ratchet Commandments