Skinny jeans: with fluffy fur, perfect for the autumn

Rough, simple and perfect for the autumn

PicMonkey Collage PA060041 PA060058 PA060061
Fake fur ・ Black lace shirt ・Skinny jeans Chanel sneakers


Hermed de sidste, og mere detaljeret outfitbilleder fra gårdagens outfit. Disse skinny jeans er bare lækre, og er fantastiske at style med det rå eller mere feminine – jeg har valgt at kombinere det hele til en blanding! Pelsjakken gør sig virkelig godt, og er bare SÅ fin – den er fra Tuesday/Ave og kan fås i sort, rosa og creme og koster 549 kr. Jeg har faktisk aldrig rigtig eksperimenteret med fake fur’s dog må jeg virkelig give denne credit, og indrømme at de virkelig kan lige godt og at de er såå fine – også kan man med god samvittighed iføre sig dem i hele vinterhalvåret. Hvordan har I det med fake furs?
Forresten så tjek lige mine nye Chanel sneakers ud, TO DIE FOR! Jeg var SOLGT da jeg så dem, der var ingen tvivl om at jeg måtte eje dem – slet ikke efter, at jeg vitterlig har levet i mine sorte, som jeg købte i sommers. Jeg har dog altid drømt om disse, og det er min personlige favorit – så derfor er jeg noget til den konklusion, at det nok er bedst at jeg sælger mine andre Chanel babyer videre, til en ny lykkelig ejer – jeg har haft SÅ meget glæde af dem, og de har været ALLE pengene værd! Det var en kort, men god fornøjelse – og nu er de blevet erstattet af disse – åh hvor er jeg altså bare addicted! Skulle I være interesseret i mine gamle, kan I finde dem på Trendsales lige her. 
Love-Caroline

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Skinny jeans: with fluffy fur, perfect for the autumn