THINGS YOU DIDN'T KNOW...

ROOM INSPIRATION

DSC_0842 DSC_0847 DSC_0852 DSC_0855 DSC_0856

DSC_0857DSC_0859

DSC_0864DSC_0870DSC_0877

DSC_0885Godaften søde piger <3

Håber i alle har haft en fantastisk dag og været ude i det skønne sommervejr! Jeg er en sucker for sommer og ville ønske, at sommeren varede året rundt – jeg ved simpelthen ikke noget værre end vinter, kulde og sne… Så jeg er i mit es fortiden i dette fantastiske vejr! :-)

Anyways, jeg er i fuld gang med at svarer på jeres spørgsmål til spørgerunden, som jeg ligger ud her på bloggen i morgen aften og så har jeg i dag taget billeder af min lejlighed, som nogle af jer har efterspurgt, så dem får i en af de næste par dage :-)

Her er lidt inspiration fra et af Carolines smukke værelser! Jeg syntes Caro er fuldstændig fantastisk til at indrette og bliver altid helt vildt inspireret, når jeg kommer hjem til hende og ser hvordan hun har rykket rundt og indrettet på sine værelser. Hun kan bare noget med indretning… :-)

Har lige snakket med Caroline og hun har det fantastisk og nyder livet under solen og palmerne i Mamaris, den heldige lille lort… :-) glæder mig til at få hende hjem igen på søndag og til en masse hygge til fashion week med hende næste uge!

Hav en skøn aften! Knus Emilie

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THINGS YOU DIDN'T KNOW...