STRIPES AND GLITTER

ROOFTOP & SUNSETS

picmonkey-collage 2
Cross-over ring HERE / Silver bangle HERE / Silver bangle with diamonds HERE


God aften piger! Idag har været en stor dag – på en meget anderledes måde, da jeg jo ikke helt har løftet sløret for hvad jeg bruger særligt meget tid på fortiden. Hvis I følger mig på Instagram, har I kunne se et lille preview, af NINÉ, som omdrejningspunktet er. Jeg vil stadig vente med at dele alle mine tanker og idéer med jer, da der lige er nogle essentielle brikker, der skal falde på plads, men måtte alligevel involverer jer lidt. I kan se hvad jeg har delt indtil nu, på den officielle Instagram-profil @ninecopenhagen.

Her til aften, ville jeg også vise jer til billeder, fra min ferie på Palma og én af de smukke solnedgange, vi overværgede på hotellets tagterrasse. Ej hvor jeg dog bare allerede savner denne ferie, og hvor var der dog bare smukt. Jeg bar en fin top fra Imperial og smykker fra Othmar <3 Jeg håber på at nå endnu en opdatering senere, så måske vi skrives – ellers må I sove dejligt!

5 kommentarer

 • Hm

  Hej Caroline
  Hvordan kan det være,at når man spørger ind til dig, du så sletter ens kommentar🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed udsigt – og virkelig fedt glas :-) Hvor har du dette fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så flot glas, var også helt vild med det! Jeg ved desværre ikke hvor det er fra, eftersom det var rooftop baren på vores hotel I Palma:(

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STRIPES AND GLITTER