UNDERWEAR BABY

Romantic

DSC_7679

Hej smukke ladies! Har idag tilbragt dagen med at fejrer min smukke veninde Amalie, som idag er blevet student! (weeee!!) Tillykke til hende og alle de andre smukke studenter, der nu er omkring os :-) Jeg er dødmisundelig, og glæder mig til det en dag bliver min tur. Er der nogle af Jer som har fået hue på? Efter dette tog Ditte og jeg ud og plukkede jordbær og satte os til at sole, virkelig hyggeligt – men hold nu op, hvor blev vi bare mætte af alle de jordbær, vi fik spist mens vi plukkede!

Igår var jeg med mine forældre ude og shoppe til udsalg, hvilket endte med at min mor og jeg faldt over alle de nye lækre varer – why not! Alt udsalgstøjet har vi jo set, hihi! ;-) Jeg fandt denne smukke top fra Custommade i Magasin, og jeg er SÅ forelsket i den – den er så feminin og romantisk med alle blonderne, den er virkelig LIGE mig! Var den der i flere farver ville jeg blive nødt til at eje dem. Modellen hedder Elvira og den koster 699,- men er forresten str. 34 og på billederne rocker jeg den med mine blondeshorts og sandaler fra Buch Copenhagen. Hvad synes I? Er den ikke fin?
Love Caroline

6 kommentarer

 • Det hår, den kulør, de shorts, de sko og den top.
  Især det hele sammen, wauw! :)
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sødeste du, tak <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hvilken bh bruger du under denne smukke top? Jeg har den selv, men det er ikke lykkedes mig at finde det rigtige at have indenunder uden det er alt for synligt :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har en blondebh fra Calvin Klein i hudfarvet – det ser faktisk meget fint ud. Ellers ved jeg H&M laver en selvklæbende hudfarvet, som er super smart <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hej Caroline, det er en simpelthen så fin blog du har. Jeg er så vild med din stil. Jeg skal holder 21 års med to af mine veninder lørdag d. 1 november og vi har et farvetema. Jeg har en fin lille lyserød nederdel fra Stella Nova og jeg har forelsket mig i Costummades Elvira top i den flotte lyserøde farve du har på. Den ville passe så fint til nederdelen. Jeg ville derfor høre om du er villig til at sælge den? Jeg vil gerne give fuld pris (699) hvis det er :-)
  Knus Marie-Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UNDERWEAR BABY