adore la beauté

RØGFRI FREMTID

Sponsoreret af Kræftens bekæmpelse og TrygFonden

Godaften ladies, skal det handle om noget lidt andet end normalvis, nemlig om Kræftens bekæmpelse og Trygfondens nye kampagne Røgfri Fremtid, som omhandler det at sige nej til rygning. Videoen som I kan se nedenfor, beskriver egentlig meget godt, hvordan det at være ung teenager, er lidt af en nej-periode – til tider i hvertfald ;-)

Selv har jeg faktisk aldrig røget EN hel cigaret?! Lidt crazy, med tanke på, hvor mange af mine bekendte, venner, veninder og ja sågar ekskæreste, der røg. Cigaretter og røg har derfor altid været en lille del af min hverdag, særligt igennem gymnasietiden – hver frikvarter eller pause, smuttede nærmest over halvdelen af klassen ud for at ryge og her opstår, den største difference og den største problematik i mine øjne.

Dét at det er sådan et fællesskab, som man ikke er en del af, hvis man ikke selv ryger altså – er ret sigende. Jeg kender og kendte mange, som startede med at ryge, fordi man netop kunne gå med ud og ryge ved festerne, i pauserne og til andre arrangementer. Kender I selv til det måske?

Jeg må her også ærligt indrømme, at jeg VIRKELIG tit er blevet fristet og følt mig lidt tiltrukket af at være med i den ryge-klub der, men har på trods af det, altid formået at tale mig selv til fornuft og stå ved mine holdninger og etik til dette emne. Det er jo et bevidst valg, vi alle er ene og alene om at træffe, jeg synes dog at denne kampagne er så vigtig at sætte fokus på, netop for at bryde normaliteten I at gøre det samme som sine venner, veninder eller familie og måske endda forsøge, at sætte et spørgsmål op for sig selv, om hvad der egentlig ligger til grund for, at man gør som man gør?

Cigaretter ikke er eller bliver sunde for nogen af os, og selvom det er vores eget valg og vi skal respekterer hinanden indbyrdes, er jeg selv meget overbevist om min holdning til dette og er så glad for, at størstedelen af mine nærmeste familie og venner ikke er rygere, netop fordi det jo er så skadeligt.

I kan dele filmen på Facebook her, hvis I også synes det er et fint budskab <3 Sov ellers dejligt!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

adore la beauté