Notré, Frederiksberg

Rock that jumpsuit

DSC_6113 DSC_6151 DSC_6166 DSC_6173 DSC_6209Hej piger <3 Rocker på billederne, den fineste buksedragt, som er fra den fine butik CasaUnique, som I kan læse mere om her.  Jeg er helt vild med den og synes den er så fin at style til enten en mere festlig begivenhed som her, hvor jeg styler dem med stiletter. Udover dette er jeg sikker på den er super fin med bamsestøvler, eller bikerboots – det vil også være så råt og lækkert! Der er intet bedre end at hygge i sådan en buksedragt, og man føler sig altså bare mere tilpas end et par stramme jeans – hvilket er så rart, hvis man har en off-day hvor alting bare går galt – tøjkrise, dårlig hårdag – ja dem kender vi vel alle!

Den kan købes i CasaUnique og jeg har forrestne str. small/34 på. Jeg har stylet jumpsuiten med min Stella taske, også havde jeg min grå pels fra Buch til, som I kan se her  – det var et virkelig fint sæt. Hvad synes I om sættet? Kys!
Love-Caroline

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Notré, Frederiksberg