LUXERY 2ND-HAND OUTLET

Rock in a sporty way – or make it chic!

PicMonkey Collage

Goodmorning ladies! Jeg håber I havde en dejlig fredag aften igår og fik fejret starten på weekenden, som jeg har glædet mig til :-) Idag skal jeg fejre min mors fødselsdag, som egentlig var igår, dog er vi min søster, far, mor og jeg samlet idag og vil tage ud og fejre hende, stille og roligt på en restaurant senere. Jeg har lidt tømmermænd efter igår, så vil jeg få plejet dem med en masse vand og lidt mad, måske en lur vil gøre underværker – vågner altid SÅ tidligt, når jeg har været i byen – det viser lidt om, hvordan alkohol egentlig påvirker ens søvn!

Nok om igår <3  Nu til den fine og sporty tee, som jeg er helt vild med! Synes den er så chic og jeg elsker at mixe den til et par sneakers, for et 100% sporty look eller med et par bikerboots og en skindjakke, som også ser så lækkert ud! Den kan findes hos DéNohr til 399,- lige her. Vi skrives ved senere <3
Untitled-1

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LUXERY 2ND-HAND OUTLET