BACK HOME IN COPENHAGEN

REVOVLE WANTIES

picmonkey-collage picmonkey-collage2
Hej piger! Det er længe siden, at jeg har vist jer, mine REVOLVE wanties. REVOLVE clothing, har SÅ mange fine ting, åh hvor kunne jeg dog bare shopping mig fattig. Nu har jeg fundet nogle blandede items, som jeg er helt vild med. Den smukke nude kjole, med med de store sorte blomster, er bare SÅ elegant og smuk. De grå boyfriend shorts, er helt sikkert et sommer-køb, men det er godt at gøre sådan nogle, i god tid indimellem synes jeg ;-) Udover disse, synes jeg den sorte silkebluse, med snørreeffekt foran, er vildt fin – den er særligt god til en bytur eller anden festlig lejlighed.

Nu, til én af de items, jeg selv netop har bestilt hjem – nemlig den fine koralfarvet tunika, som er enkel, sød og sommerlig – jeg glæder mig SÅ meget til at modtage den allerede! Afsluttende, går man aldrig galt i byen med en choker og en fin hvid sommertop <3 Hvilke er Jeres favorit items? Vi skrives ved senere ladies!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BACK HOME IN COPENHAGEN