SHOW THEM OFF

REVOVLE NOVEMBER NEEDS

skaermbillede-2017-11-19-kl-19-58-50Leopard skirt HERE / Floral silky skirt HERE / White skirt HERE / Suede skirt HERE

skaermbillede-2017-11-19-kl-10-26-25
Bikinitop HERE / Printet top HERE / Lace bodysuit HERE
skaermbillede-2017-11-19-kl-10-27-21
Sweatshirt HERE / White shirt HERE / Striped shirt HERE / Earrings HERE / Round earrings HERE
skaermbillede-2017-11-19-kl-10-20-58
Black shirt HERE / Striped shirt / Tee HERE / Black knit HEREskaermbillede-2017-11-19-kl-10-22-56Red laced dress HERE / Black laced dress HERE / Blue and red dress HERE / Floral dress HERE


Hej piger. Jeg undskylder for stilheden, men har simpelhen rygende travlt med flytningen, samtidig med, at jeg har en masse arbejde med NINÈ Copenhagen lige pt. Det er svært at kombinere det hele til tiden, men nu glæder jeg mig bare så meget, til at vise jer lejlighedsprojektet i første omgang og selvfølgelig, den nye NINÈ kollektion, der er lige om hjørnet <3

Det er svært at holde hemmeligt, når jeg egentlig bare har lyst til at vise jer det hele, på den halve tid. Men længe er der ikke til ;-) Igår faldt jeg over en del fine ting på REVOVLE CLOTHING, det er én af mine yndlings webshops, da de bare har så mange lækre styles og både kendte brands, men også brands, som jeg aldrig er stødt ind i før. Jeg har fundet alt fra fine nederdele, kjoler og bodysuits. Jeg har så mange arrangementer de næste uger op til jul og efter, lige som mange af jer – så ja, her er lidt inspiration fra mig <3 Vi skrives ved senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SHOW THEM OFF