WHERE WE STAY ∙ WELCOME TO OUR APARTMENT

REVOVLE CLOTHING ∙ FAVOURITE SHOP

Skærmbillede 2015-07-28 kl. 22.12.26
Godmorgen fra LA <3 Vi er igen vågnet meget tidligt, grundet den store tidsforskel – det er simpelhen så træls. Vi har derfor sat os selv et mål om at holde os vågne så længe vi kan i aften, for at komme ind i en ordentlig rytme. Fordelen er dog VIRKLIG at vi bor i lejlighed,  så vi kan foretage os noget, spise lidt morgenmad og sådan – selvom det nærmest stadig er nat når vi vågner.

Igår gik det op for min søster og jeg at vi jo sagtnes kan bestille tøj hjem fra Amerikanske sider herhenne, uden at skulle betale told og vente lang tid. Revovle Clothing har altid været  én af mine absolut favorit onlineshops – havde lyst til at købe alt, lige da jeg havde fundet siden. Nu har jeg dog fundet de lækreste items, som jeg stærkt overvejer at bestille hjem.

Især flæsekjolen er så smuk! Jeg er helt solgt og må eje den <3 I kan finde en masse outfit-inspiration lige her, eller klikke direkte ind på varerne via nedenstående billeder;

CLICK TO SHOP
TBAG-WD956_V1LUCC-WD98_V1WALL-WD3_V1

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHERE WE STAY ∙ WELCOME TO OUR APARTMENT