VITABOOST

REVITALASH

picmonkey-imagedsc_5989
Revitalash serum HERE


Hej piger. Siden jeg ikke længere har fået eyelash extensions, gik jeg all-in på at pleje min vipper og få dem lange og naturlige igen. Jeg har været så dybt afhængig af mine lange bambivipper, men synes bare også, det er meget tidskrævende og så havde mine vipper i den grad, brug for en pause. Min søster og mor var begge begyndt at bruge Revitalash serum, og jeg siger jer at jeg blev misundelig på deres vipper. Særligt min søsters blev bare så lange?! Jeg troede ikke på, at det var hendes egne vipper, fordi de var så tætte, lange og endda pjusket look.

Nu har jeg selv brugt serummen og mine vipper er længere end nogensinde. Det er så vildt! Jeg har ikke gået med mascara, den seneste tid, med mindre jeg virkelig har skulle noget særligt ;-) Det ligner slet ikke mig, men de har haft så meget længde og volumen, at det har været mere end rigeligt til hverdag for mig. Udover at det er dejligt at spare tid og penge på eyelashextensions, så er det også vildt rart ikke at skulle bekymre sig om at tage mascara på og af – så jeg føler mig altså virkelig naturlig pt. hihi. Skal jeg dog ud eller bare vil forfine mig selv lidt, så er mascaraen fra Revitalash den bedste jeg nogensinde har prøvet – så jeg er blevet helt vildt afhængig af deres vippeprodukter.

har I hørt om eller måske prøvet serummen eller mascaren selv? Hvis ikke, kan jeg ikke andet end at anbefale Jer det. Den forhandles bl.a. i Magasin. Nu vil jeg tage en lur, jeg er såå smadret efter en hyggelig bytur med pigerne igår <3 Vi skrives senere. Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VITABOOST